Impressum

Froeb-Verpackungen GmbH
Lehestener Straße 63
07343 Wurzbach

vertegenwoordigd door:

Directeur:
Dipl.-Ing. Norbert Froeb
Dipl. Kfm. Markus Froeb

Telefoon 0049 36652 - 35496 - 0
Telefax 0049 36652 - 35496 - 19
E-Mail: aw@froeb-verpackungen.de
Web: www.froeb-verpackungen.de

Handelsregister Jena
Registratienummer: 202435
USt.-IdNr.: DE811526880

Verantwoordelijk voor de inhoud: Dipl. Kfm. Markus Froeb

Platform van de EU-Commissie voor onlinegeschillenbeslechting: www.ec.europa.eu/consumers/odr
Ik ben niet verplicht of bereid om deel te nemen aan een geschillenbeslechtingsprocedure voor een arbitragecommissie voor consumentenzaken.Disclaimer:

Aansprakelijkheid voor de inhoud

De inhoud van onze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid voorbereid. Wij kunnen echter niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de inhoud. Als dienstverlener zijn wij verantwoordelijk voor onze eigen inhoud op deze pagina's in overeenstemming met de algemene wetten volgens § 7 par.1 TMG. Volgens §§ 8 tot 10 TMG zijn wij echter niet verplicht om doorgegeven of opgeslagen informatie van derden te controleren of omstandigheden te onderzoeken die wijzen op illegale activiteiten. Verplichtingen tot verwijdering of blokkering van het gebruik van informatie overeenkomstig de algemene wetgeving blijven hierdoor onaangetast. Aansprakelijkheid in dit verband is echter pas mogelijk vanaf het tijdstip waarop een concrete schending van de wet bekend wordt. Indien wij kennis krijgen van dergelijke inbreuken, zullen wij deze inhoud onmiddellijk verwijderen.


Verantwoordelijkheid voor links

Onze website bevat links naar externe websites van derden op de inhoud waarvan wij geen invloed hebben. Daarom kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden voor deze externe inhoud. Voor de inhoud van de gelinkte pagina's is steeds de desbetreffende aanbieder/exploitant van de pagina's verantwoordelijk. De gelinkte pagina's werden gecontroleerd op mogelijke wettelijke overtredingen op het ogenblik van het linken. Illegale inhoud was niet herkenbaar op het moment van koppelen. Een permanente controle van de inhoud van de gelinkte pagina's is echter niet redelijk zonder concrete aanwijzingen van een wetsovertreding. Indien wij kennis krijgen van inbreuken, zullen dergelijke links onmiddellijk worden verwijderd.


Auteursrecht

De door de exploitanten van de site gemaakte inhoud en werken op deze website vallen onder het Duitse auteursrecht. Duplicatie, verwerking, distributie en elke vorm van exploitatie buiten de grenzen van het auteursrecht vereisen de schriftelijke toestemming van de respectieve auteur of maker. Downloads en kopieën van deze site zijn alleen toegestaan voor particulier, niet-commercieel gebruik. Voor zover de inhoud van deze site niet door de exploitant is gecreëerd, worden de auteursrechten van derden gerespecteerd. Met name inhoud van derden is als zodanig gemarkeerd. Mocht u desondanks kennis krijgen van een inbreuk op het auteursrecht, dan verzoeken wij u ons daarvan in kennis te stellen. Indien wij kennis krijgen van inbreuken, zal dergelijke inhoud onmiddellijk worden verwijderd.

Home